Drvara Libis Subotica

O nama

Vizija i misija

Već 29. godina kako Libis d.o.o. posluje i traje svojim iskustvom, znanjem i radom.

Želimo da istaknemo važnost vrednosti na kojima počiva naš rad, međusobni odnosi i reputacija, koju kao preduzeće imamo.

Libis je uvek prednjačio u inovacijama, pa smo tako, i ovom prilikom želeli da odemo korak dalje pravljenjem sajta 2011. godine.

Naša osnova?

Radimo na zadovoljstvu krajnjih potorošača, uz pomoć velikog iskustva, teorijskog i praktičnog znanja i predanog rada.

Naša odluka?

Predano težimo ka tome da budemo prvi izbor pri kupovini ogrevnog materijala.

U šta verujemo i šta nam garantuje uspeh?

Profesionalnost.
Posvećenost.
Timski rad.
Pobednički mentalitet.

Istorija i danas:

Libis d.o.o. preduzeće je osnovano 1994. godine u Subotici. Osnivač preduzeća je Radovan Babić (1961-2018) diplomirani ekonomista. Studije je završio na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Počinje da radi u AD ,,Ravnica” Bajmok u sektoru plana i analize. Posle par godina rada u privredi odlazi na mesto Tržišnog inspektora. Svojim radom, trudom, zalaganjem imenuje se na mesto nekadašnjeg načelnika Tržišne inspekcije severnobačkog okruga, iza koga su ostali i dan danas značajni rezultati. Bio je nekadašnji generalni direktor ,,Solida” društvenog preduzeća koje je brojalo 800 zaposlenih. Ostao je upamćen po značajnom rastu proizvodnje obuće, modernizacijom fabrike, kupovinom novih mašina i najznačajnijom odlukom da plasira svoje proizvode na tržište Ruske Federacije. Posle bogatog iskustva koje je stekao u državnom organu, društvenim preduzećima i privredi odlučuje da se posveti svom sopstvenom preduzeću.

Libis d.o.o. u početku se bavi uvozom i izvozom, veleprodajom građevinskog i ogrevnog materijala. Od 2000. godine preduzeće se specijalizovalo za prodaju ogrevnog materijala.

Libis d.o.o. uspešno posluje u Srbiji više od 20 godina i svoje poslovne planove usmerava samo na domaće tržište. Ostvarujući uspešne poslovne rezultate i gradeći partnerske odnose sa domaćim i inostranim preduzećima. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom i kvalitetnom radu stekli smo poverenje velikog broja kupaca. Zaposleni su Vam na raspolaganju da Vas posavetuju i pomognu oko kupovine ogreva. Libis svojom tradicijom postojanja pruža svojim partnerima i klijentima sigurnost u oblasti trgovine ogrevnim materijalom.

Libis je zadobio poverenje mnogih kupaca fizičkih, pravnih lica, organizacija, udruženja tako da je ponosan na svoj status u oblasti trgovine ogrevnim materijalom. Zadovoljstvo kupaca će i u narednom periodu biti naš osnovni cilj. Biće nam čast da se i Vi uvrstite u našu mnogobrojnu klijentelu.